• Wu Wei Wing Chun
  • Wu Wei Wing Chun

KUNG Fu 4 Kids


Kung Fu 4 Kids is een leuke manier om kennis te maken met “Kung Fu”.

Op een verantwoorde, gestructureerde manier, maar vooral ook met veel plezier leren wij de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 wat Kung Fu is of….. kan zijn.

De technieken zijn voor het overgrote deel gebaseerd op Wing Chun Kung Fu, een Chinese vechtkunst, die verdediging en aanval combineert en uitgaat van structuur, ontspanning en snelheid.

Natuurlijk zijn de technieken aangepast op de leeftijd en de ontwikkeling van de kinderen, zodat er geen blessures ontstaan.

De lessen volgen een vast patroon, zodat ook kinderen die meer behoefte hebben aan structuur, zich prima op hun plek zullen voelen en kunnen ontwikkelen.

KUNG Fu 4 Teens


Vanaf 11 jaar t/m ca 14 jaar, hebben we een groep Kung Fu 4 Teens. In deze groep gaan we dieper op de theorie in en zullen de technieken ook (nog) meer toegepast zijn op de realiteit.

Het vaste patroon en vooral het plezier blijft natuurlijk , maar de nadruk zal meer komen te liggen op weerbaarheid/zelfverdediging. Gecontroleerd “sparren” maakt ook deel uit van de trainingen.

Beide lessen worden verzorgd door een enthousiast team, met jaren ervaring in Wing Chun / Vechtsport, die ondanks dat het groepslessen zijn, zo veel mogelijk inzetten op persoonlijke aandacht en motivatie van elke Kid/Teen.

Lestijden


 

Zaterdag
10:00 - 11:00 Kung Fu 4 kids (6-10 jaar)
11:00 - 12:00 Kung Fu 4 kids(11-14 jaar)

 

De eerste proefles is gratis, het enige wat voorlopig nodig is, zijn sportkleding, een paar schoenen en wij doen de rest.
Wees welkom!!

Contact & Locatie


Contact

WU WEI WING CHUN
Bataafsekade 4
4204AX Gorinchem

 

   info@wuweiwingchun.nl

  volg Kung Fu 4 Kids op Facebook

Locatie

Bataafsekade 4 4204AX Gorinchem

Parkeergarage (gratis) op 50 m, trein en busstation op 5 min. loopafstand.